Toplotne črpalke Toshiba ESTIA SERIJA 4 in ESTIA HI POWER 

"Uporabljajo naravno toploto zunanjega zraka za ogrevanje in hlajenje hiše in vode, cenovno zelo ugodno in okolju prijazno."

ESTIA SERIJA 5

Zaradi uporabe tehnologije toplotnih črpalk, je ESTIA SERIJA 5  zelo atraktivna, cenovno ugodna in visoko učinkovita alternativa v primerjavi s konvencionalnimi sistemi za ogrevanje. Z odlično učinkovitostjo so naprave primerne za neprekinjeno delovanje in nudijo popolno udobje. ESTIA toplotna črpalka zrak-voda znamke TOSHIBA realizira v enem samem sistemu poleg ogrevanja prostorov in vode, tudi opcijo hlajenja bivalnih prostorov. 

TOSHIBA ESTIA HI POWER

Nekateri uporabniki enostavno potrebujejo "VEČ" vsega, zato je TOSHIBA svoj portfelj toplotnih črpalk zrak-voda še dodatno razširila z novim HI-POWER modelom. Vse tehnične lastnosti ESTIA serije kot vedno odgovarjajo visokim tehničnim standardom z dodano možnostjo ekstremnejših temperaturnih mej in izhodnih temperatur.


ESTIA HI POWER je tako odlična rešitev za hladnejša območja ali uporabo v objektih kjer so zaželene izhodne temperature do 60°C.

  • Vrhunska učinkovitost

  • Inverterska tehnologija

  • COP do 4.88

  • Polna nazivna zmogljivost do – 15 °C

  • 2-conski nadzor temperature

  • Izhodna temperatura do 60°C

  • Izredno tihe zunanje enote

  • Vodna črpalka razreda A

  • Brez možnosti zamrznitve

  • Področje delovanja do temperature -25°C

OBČUTITE UDOBJE - celo pri zelo nizkih zunanjih temperaturah. ESTIA HI POWER deluje popolno do zunanje temperature - 25°C. Posebna napeljava ščiti spodnje lamele pred zamrznitvijo. Tako lamele ne bodo zamrznile!

 

HI POWER - VEČ MOČI ZA ŠE VEČ VARNOSTI
Zahvaljujoč novemu razvoju lahko sistem HI POWER tudi pri zunanji temperaturi -15°C deluje s polno nazivno zmogljivostjo.
Nova tehnologija omogoča izboljšanje moči do 44% oziroma 32% v primerjavi s standardno serijo pri zunanji temperaturi minus 15°C.

Kaj to pomeni za vas?


Več varnosti in zanesljivi sistem - tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah.

Kot potrjuje vedno več zadovoljnih uporabnikov, je inštalacija toplotne črpalke zrak-voda izvrstna rešitev za že obstoječe objekte in popoln partner pri sanaciji.
Inštalacija je zelo preprosta in povezana z malo stroški, saj lahko s serijo HI POWER uporabite že obstoječe radiatorje in kljub temu dosežete izhodno temperaturo 60°C in tako sistem ogrevanja dodobra izkoristite.

estia hi power.jpg

IR ogrevanje

 že od ...

Izračunaj si svoje

 

prihranjke